BOKNING

Bokning


Fighting Against Rape är Sveriges största självförsvarsakademi. Varje år utbildar vi flera tusen personer i hela världen. Vi utbildar inom alla sektorer både för grupper och privat. 


Våra självförsvarsseminarier är både teoretiska och praktiska, för män och kvinnor.

Seminarierna har genomförts av flera tusen personer i alla åldrar och varje seminarium leds av erfarna instruktörer.
Samtliga personer som jobbar inom F.A.R har uppvisat misstankes- och belastningsregister.


Varje seminarium är unikt. Vi håller seminarum på offentliga platser dit man anmäler sig via vår webshop, dessa är vanligtvis två timmar långa. Är det du som bokar oss så kan upplägget se annorlunda ut, både tidsmässigt men också det huvudsakliga målet för just dig eller er grupp. 


Privat träning


Vill du ta privata lektioner inom självförsvar? Är du helt ny inom självförsvar eller har du kanske erfarenhet sedan tidigare.

Vi anpassar passen helt utefter dina önskemål. Det går att boka ett eller flera pass. Från 15 år med målsman. Gruppträning


Är ni en grupp eller företag på minst fem personer? Vill ni träna regelbundet eller endast ett tillfälle. Vi kommer och besöker er och tränar både det teoretiska och praktiska självförsvaret.

Upplägget anpassar vi utefter den tid som finns, hur stor gruppen är med även åldern på deltagarna. Från 15 år med målsman. 

Skola & Förening


Ska F.A.R komma till din skola eller förening? För skolor och föreningar har vi reducerade priser. Vi besöker skolor och klasser där eleverna är från 15 år(med målsman/ lärare). Vi har även teoriseminarium för pojkar för att skapa medvetenhet och prata om de problem som finns. 


Upplägget anpassar vi utefter den tid som finns, hur stor gruppen är med även åldern på deltagarna. 

VILL DU LÄRA DIG SJÄLVFÖRSVAR?Vill du lära dig mer om praktiskt och teoretiskt självförsvar, psykologi, din hälsa och mer om F.A.R.

Följ vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress. 

© Copyright. All Rights Reserved.

Sociala medier

Kontakta oss


Telefon: +46 722518800

E-post: info@fightingagainstrape.com